Geknipt voor Tintenkillers

OKT ’19 | Omringd door haardrogers, föhns en spiegels ontvingen we 20 kapsters en 1 kapper van Change in hun eigen kapsalon. Dit alles op hun vrije zondagmiddag voor een middag knippen en kleuren tijdens hun teamuitje.

Met dit team, wat meer scharen en verf verslijt dan Tintenkillers gingen we op zoek naar het verhaal achter deze bijzondere kapsalon. Een verhaal van openingszinnen en kleurrijke klandizie. Zelfs Kim’s oprit bleef niet onbesproken.

Het resultaat? Een kleurrijk eindwerkstuk met rake trefwoorden, humor, enkele druppels wijn en aluminium folie. Vanaf heden te bewonderen in de hal bij Change Panningen!

Gerelateerde blogs

Reportage (s)Coollage

Dwars door Limburg maakte een reportage over Taalbeeld en onze expositie in de Goltzius Gallerie

lees meer
Start TaalBeeld op school.

MRT ’22 | Leerlingen van groep 7 en 8 van Taalbrug Junior (Venlo) zijn gestart met ons nieuwe onderdeel ‘TaalBeeld’. In dit educatieve programma kunst en cultuur geven we samen met hun docenten betekenis aan het thema op school: ‘bescherming’. Dat doet de groep met collagetechnieken; in woord, beeld, vorm en kleur. Een kleurrijke remix […]

lees meer
In Beeld

Jan 21.Online inspiratiesessie voor amateurkunstenaars die deel willen nemen aan de InBeeld Prijs 2021. Op de foto; Tintenkiller Bart met pal voor z’n neus ruis-dempende kussens, camera’s en bakken licht!

lees meer

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers