Coollage

Ons collage-kunstboek voor kinderen is uit!

In dit boek (Coollage – A Closer Look) presenteren 45 gerenommeerde collagekunstenaars uit 29 landen ieder één van hun fantastische collagekunstwerken. Op de bladzijde naast het werk staan 12 ronde fragmenten uit het betreffende werk. Lukt het je om deze details in het werk terug te vinden? 

De kunstenaars en de afbeeldingen van hun werken zijn zorgvuldig samengesteld door Tintenkillers. Bij de selectie gaat veel aandacht uit naar de manier waarop de kunstenaars maatschappelijke thema’s in hun werken presenteren. Met hun verbeeldingskracht, collagetechnieken en het gebruik van voor de hand liggende materialen zijn de makers bij uitstek in staat om mondiale onderwerpen van originele invalshoeken te voorzien. 

Coollage – A Closer Look is een méér dan inspirerend kunstboek! Het is landelijk uitgegeven door uitgeverij Komma.

Tintenkillers is Bart Heesen en Rob Benders. Beiden zetten dagelijks op onorthodoxe wijze kunst,- en cultuureducatie in als middel binnen overheidsinstanties, bedrijven en het onderwijs.

Coollage kun je nu alvast bestellen via de website van Bart >> Karakter Prints

Recente Blogs

Agora onderwijs.

Leraren activeren om op vanuit een creatieve invalshoek te reflecteren op het afgelopen jaar. Tintenkillers gaf een inspiratieworkshop aan de leraren van Agora Peel en Maas.

lees meer
Expo Coollage.

Ons boek is uit! Afgelopen week lanceerde we bij uitgeverij Komma ons boek Coollage – a Closer Look | De hele maand mei is de gelijknamige expo te zien in kunstencentrum Venlo.

lees meer
Kunstmatige Energie

Verhalen vertellen met behulp van kunst. In de TaalBeeld workshop van Tintenkillers ging Nova Montessori Venlo aan de slag met verhalen rond het thema energie.

lees meer

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers