Reportage (s)Coollage

JUNI ’22 | De afgelopen weken werkte we samen met de leerlingen van Taalbrug Junior en Nova Montesorrischool Venlo. Met Taalbeeld zochten we verdieping rond de thema’s energie en bescherming. Thema’s die veeeeel meer bleken te omvatten dan aanvankelijk werd gedacht.
Los van de fantastische leeropbrengsten was stond deze samenwerking ook in het teken van onze gezamelijke expositie in Kunstencentrum Venlo. De werken van de individuele leerlingen kregen een prominente plek (en terecht!) in de Goltzius Gallerie in hartje Venlo.

Hoe dit er uit zag en hoe wij te werk gaan zie je vanaf 28:58 in deze reportage van Dwars door Limburg.

Gerelateerde blogs

Start TaalBeeld op school.

MRT ’22 | Leerlingen van groep 7 en 8 van Taalbrug Junior (Venlo) zijn gestart met ons nieuwe onderdeel ‘TaalBeeld’. In dit educatieve programma kunst en cultuur geven we samen met hun docenten betekenis aan het thema op school: ‘bescherming’. Dat doet de groep met collagetechnieken; in woord, beeld, vorm en kleur. Een kleurrijke remix […]

lees meer
In Beeld

Jan 21.Online inspiratiesessie voor amateurkunstenaars die deel willen nemen aan de InBeeld Prijs 2021. Op de foto; Tintenkiller Bart met pal voor z’n neus ruis-dempende kussens, camera’s en bakken licht!

lees meer
Inspiratiedag

OKT ’19 | In opdracht van bibliotheek Peel en Maas verzorgde Tintenkillers een programma voor de inspiratie dag voor werkzoekenden. De no-nonsense aanpak, met creativiteit ver buiten de lijntjes, werkte goed voor de ruim 30 deelnemers. Dit getuige hun reacties na afloop. Het is een compliment voor de deelnemers zelf want hun opdracht was niet simpel. Het is […]

lees meer

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers