Over ons

Niet vreemd dat Tintenkillers, toen nog Bart en Rob, elkaar hebben ontmoet in een spontane, gezamenlijke sessie met nietsvermoedende docenten. Vóór de schermen staan zij regelmatig voor een klas. Beide ontwikkelen lesmateriaal op het gebied van kunst,- en cultuureducatie. Zij zetten als professioneel agoog kunst en cultuur in als middel om samen met het onderwijs, bedrijven en organisaties scherp gestelde doelen te behalen. Talentontwikkeling door co-creaties!

Achter de schermen is Bart in zijn eigen bedrijf actief als ambachtelijk drukker. Inderdaad: met oude persen, inkt en allerlei ingewikkelde druktechnieken. Rob heeft een eigen, onafhankelijk platform voor kunst,- en cultuureducatie. Hij is daarmee bij gemeentes actief als cultuurcoach, maar ook als workshopdocent/productontwikkelaar binnen het onderwijs, musea en kunstencentra.

Minder voor de hand ligt hun achtergrond. Laat dat nou De Meerwaarde van Tintenkillers zijn. Bart heeft een verleden in de sociale psychiatrie. Hij stond als projectleider zijn mannetje op straat en in de wereld van beleidsontwikkeling. Rob is collagekunstenaar en was jarenlang werkzaam als agoog binnen het jongerenwerk.  

Hun benadering om kunst in te zetten als communicatiemiddel is nogal onorthodox. ´Out of the box´ is aan anderen. Tintenkillers werkt ver buiten de lijntjes en bewandelt paden die je normaliter niet zou plattrappen. Alleen zo kom je nog eens ergens! Benieuwd naar alle opvattingen en methodieken?

Tintenkillers denkt graag met u mee op welke wijze we u van dienst kunnen zijn. Beleidsontwikkeling, visietrajecten, fusies, team coaching, inspiratiesessies of op zoek naar een creatieve invulling van een congres? De lijnen staan open!