Tintenkillers @Stek Venlo

JAN. ´19| Men neme een grote multiplex plaat, dozen met stickers, stempels, papier en verfstiften. Voeg daar kisten vol ingelijst werk aan toe en je weet dat de Tintenkillers voor je deur staan.

Vrijdag 5 januari stopte de Tintenkiller-Mobiel door de deur van Bibliotheek Venlo. De bibliotheek start dit jaar met een nieuw initiatief waarin ze maandelijks kunstenaars willen laten exposeren. Aan Bart en Rob de eer om de aftrap te verzorgen.

Het werk van Rob Benders (Regentag.nl en Robbenders.com) en Bart Heesen (Karakter Prints en Lttrprints) werd aan de muur gehangen terwijl de flightcases met stickers en stiften werden geopend. Na een paar shots espresso werd een start gemaakt met het beplakken van de grote plaat.

Nieuwsgierige blikken, politieke discussies en fotomomentjes volgden terwijl het werk gedurende de dag steeds meer vorm aan begon te nemen.

Om 16 uur volgde de officiële opening en stiekem werd het werk ´s avonds en de ochtend daarop verder afgemaakt.

Nieuwsgierig? Bezoek de expositie nog tot eind januari of boek Tintenkillers om ook eens bij jou op bezoek te komen!

Gerelateerde blogs

Expo Coollage.

Ons boek is uit! Afgelopen week lanceerde we bij uitgeverij Komma ons boek Coollage – a Closer Look | De hele maand mei is de gelijknamige expo te zien in kunstencentrum Venlo.

lees meer
Reportage (s)Coollage

Dwars door Limburg maakte een reportage over Taalbeeld en onze expositie in de Goltzius Gallerie

lees meer
RIDDERLIJKE KUNST

FEB. ’19| De aanwezigheid van een ridder in harnas met een toeziend oog vanachter een gesloten helm bepaalde de sfeer amper. Maar ergens hoog in het kasteel werd vrijuit gesproken over ´hunk´stickers in ´s Hertogenbosch en grafische horzels, goudvissen, naakt in chocolade, angstzweet of het beste nummer van Michael Jackson. Daarmee was de toon gezet. […]

lees meer

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers