De boot in

APR. ’19| Koningsdag 2019 speelt zich af op een regenachtig festivalterrein aan de rand van een zwembad in Neer. Terwijl ‘We will rock you’ voor de 358e keer wordt ingestart voor een drumclinic van de lokale drumband ontfermt Tintenkillers zich over een omgekiepte boot.

Met abri posters, grafitti stencils en glitterfolie wordt deze boot met de nodige be-woorden, beplakt, bespoten, bedrukt en beschreven. Niet in de laatste plaats met enthousiaste ondersteuning van de kids die vandaag de buien getrotseerd hebben richting het festivalterrein.

Volgens de geruchten krijgt de boot komende zomer een herbestemming bij KVW Neer. Derhalve kozen we ervoor hem nog niet te water te laten gaan.

Gerelateerde blogs

Tinten-kindervakantiewerk

AUG ’19| Collage kunst met knip,- en plakwerk, om op te tekenen, bovenop te klimmen, open te klappen, bekrassen, knoeien en om coole stickers op te proppen. Veel anders is het Tintenkillers programma voor het kindervakantiewerk Helden niet te omschrijven. Wat ´s ochtends nog een barpiano was, bleek uren later een erg bont Kunstwerk. Op […]

lees meer
Tintenkillers Live @Egopop

MEI ’18| Tintenkillers treden op. Dat betekend dat iedereen lang mag opblijven. Met live muziek vanaf een paar podia, friettenten en kunst. De echte kunstenaars zitten op het dak van een auto en bouwen er collages op. De voorruit dient als snijmat en op de motorkap ligt een voorraad materiaal. Ouders moedigen aan en verzamelen […]

lees meer

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers