Tinten-wat?

OKT ’18|Er is niets bijzonders aan de achtergrond van beide heren ‘Tintenkillers’. De één heeft een verleden in de zorg en de ander als agoog in de culturele sector. Eerstgenoemde is een vreemde eend in de grafische sector en de tweede een ongeleid projectiel binnen de collagekunst. Beide vonden hun weg in het onderwijs. Daar maakten ze op een mooie dag ongevraagd kennis met elkaar omdat ze met dezelfde groep leerlingen aan de slag waren. Die achtergrond en creatieve insteek bleek een niet voor de hand liggende treffer. Verwondering en enthousiasme alom, op de eerste plaats voor Bart en Rob zelf. Toen de stof was opgetrokken onderging de treffer een traject richting project. Het project werd een onderneming. De onderneming heet Tintenkillers.

Gerelateerde blogs

Een boek!

MEi ’21 |We zaten niet stil in de Corona periode. Wat we gaan doen met 43 collageartiesten, duizenden pagina’s papier en een top-class uitgever? Je leest het hier!

lees meer
Kunst en longgeneeskunde

OKT. ´18| Teamleden van de afdeling longgeneeskunde van Viecuri Medisch Centrum (Venlo) zoeken samen naar technieken en vormen waarmee ze in een kunstwerk op symbolische wijze hun liefde voor hun werk kunnen presenteren. Dit deels in hun eigen tijd, in een aantal sessies van drie uur. Al snel bleek dat termen als beeldvorming, visie, vertrouwen, […]

Lees meer

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers

Crowdfunding Kunstboek Tintenkillers